• Home
  • Cursuri de limba engleza si italiana

Cursuri de limba engleza si italiana

Oferim cursuri de limba engleza si italiana individual si grupuri de copii si adulti on-line (Zoom si Skype)

Preturi:

Individual copil 1 ora 30 lei

Individual adult 2 ore 70 lei

Grupuri de copii 1 ora 25 lei/copil

Grupuri de adulti 2 ore 65 lei/adult

Pentru adulti putem oferi si cursuri de limba engleza si italiana pentru afaceri

Veti invata într-o atmosferă prietenoasă, alături de alți maximum 2 colegi de același nivel. Activitățile de gramatică, vocabular, conversație, ascultare, citire, scriere în engleză si italiana, încă de la nivelul de începători, sunt alternate pe baza unui suport de curs de foarte bună calitate pentru a facilita progresul.

Indiferent de nivelul tău, lucrăm pentru a dezvolta aptitudini de înţelegere a limbii vorbite şi scrise şi de exprimare (orală şi în scris), pentru ca tu să poţi desfăşura orice tip de activitate cât mai bine atat în engleză cat si in italiana. Combinăm tot ceea ce este bun din metodele tradiţionale (lucrul pe baza textelor, prezentarea şi exerciţii pentru consolidarea gramaticii şi a vocabularului) cu tehnici moderne (lucrul pe baza pozelor, cântecelor, jocurilor, scurtelor fragmente video), asigurând elementul de colaborare şi de distracţie prin organizarea clasei în perechi şi în echipe.

Inainte de inceperea cursului vei participia la un test de plasament  pentru a afla nivelul tău de cunoștințe şi a fi distribuit într-o grupă de nivel Beginner (începător), A1 (elementar), A2 (pre-intermediar), B1 (intermediar) sau B2 (intermediar-avansat).